Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (2.73 secunde)
Patronatele din agricultura estimeaza un efect devastator al calamitatilor Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani au facut ca trei sferturi din teritoriul Romaniei sa fie acoperite de ape.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
Portalurile care se adreseaza francizatilor indica SUA drept tara cu cele mai multe unitati francizate (770.000), pe locul doi aflandu-se Japonia cu 180.000 (220.000 in total, incluzand unitatile detinute de companiile francizoare), urmata de Canada, cu 70.000 de unitati.
Presedintele Traian Basescu s-a deplasat ieri din nou pe santierul de la Maracineni. ... Elicopterul prezidential a aterizat chiar la capatul podului de la Maracineni.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Chiar inaintea demararii procedurilor parlamentare de infaptuire a calendarului semnat de liderii Coalitiei, realizarea pasilor politici preconizati pentru preluarea definitiva a puterii pare tot mai dificila.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Renumite marci de produse "nascute" în Oltenia au cunoscut succesul regional sau national. ... Unele branduri de top au cunoscut involutii în ultimii ani. Reluam seria brandurilor de succes din Oltenia, dupa ce zilele trecute am prezentat evolutia marcilor Bunica, Wiesana, Top Gel, Olpo, Tomi.
Sala Polivalenta din Craiova se apropie de imaginea finala. ... "Noi incercam ca in doua-trei saptamani sa finisam si laturile invecinate celei de la strada", a spus directorul antreprenorului Concas Buzau, Ionel Gagu.
Prefectii si subprefectii nu au voie, potrivit legii, sa detina si functii de conducere politice.
Procurorii Parchetului General au trimis celor de la anticoruptie o parte din dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de savirsirea unor acte de terorism, in speta declaratiile date de Mohammad Munaf anchetatorilor romani plecati la Bagdad.
Sambata, 29 octombrie a.c., sala „Sergiu Celibidache” a Liceului de Arta Constanta a gazduit Adunarea Generala a Ligii Alesilor Locali a Partidului Ntational Liberal pentru Regiunea 2 Sud Est.
Social-democratii par sa fi trecut de socul tulburarilor interne si pun toate tunurile pe actuala guvernare.
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Centrul de Organizare si Promovare Evenimente Senat informeaza:
Articolele ziaristului Eminescu, atat de actuale / curentul / George Roncea - Nimic nu e mai periculos pentru constiinta unui popor decat privelistea coruptiei si a nulitatii recompensate, scria ziaristul Mihai Eminescu in urma cu peste 130 de ani, atat de actual si astazi.
dfmone.wordpress.com / CALARASI-O istorie uitata De multe ori m-am intrebat ce ironie a destinului a facut sa ma nasc in Calarasi.
Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V. ... Discutand cu elevii mei, la ora de dirigentie despre profesiuni, am fost intrebat de ce am ales profesia de dascal ? ... De ce ingrata?
google-analytics.com